GartenLüx Service

Wat wij voor jou kunnen doen

Persoonlijk, individueel advies staat centraal in onze dienstverlening. Vanaf het eerste, vrijblijvende advies tot en met de montage bieden wij een uitgebreid dienstenpakket voor je overkapping. Als je de buitenruimte opnieuw wilt inrichten, komen er veel vragen op. Bij GartenLüx staan we aan je zijde om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de planning en realisatie en zorgen dat je binnenkort op je overdekte terras kunt zitten. Met meer dan 25 jaar ervaring op de markt weten we tot in detail wat belangrijk is.

Persoonlijk advies op maat

Bezoek onze showroom om zelf te zien hoe jouw oplossing op maat eruit kan zien. In de aanloop naar je bezoek kun je ons via verschillende media bereiken. Praat met een ervaren Duitstalige adviseur, vraag brochures aan of bel ons terug. Als je onze XXL-tentoonstelling bezoekt, wordt er natuurlijk ook aan je fysieke welzijn gedacht. Want wij geloven dat een consult meer succes heeft in een aangename sfeer – en dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Over rijden gesproken: Als je een overkapping koopt, vergoeden we de benzinekosten. We bieden je hapjes en drankjes aan en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Daar hoort ook een persoonlijk onthaal bij. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek het zelf.

Lage prijzen, topkwaliteit

Onze beste prijsgarantie zorgt ervoor dat je bij ons altijd de voordeligste overkapping krijgt. Goede kwaliteit is vanzelfsprekend – wij geven je vijf jaar garantie. Wij zijn de exclusieve verkooppartner voor gecertificeerde GartenLüx®-producten van hoge kwaliteit. De zonweringen worden in Duitsland gemaakt door onze productiepartner uit Mönchengladbach. Je koopt zonder risico: als je een vergelijkbare overkapping tegen een lagere prijs krijgt, betalen wij u het verschil terug.

Wij bellen je terug

Wil je meer weten over hoe je je tuin en terras kunt voorzien van hoogwaardige, stijlvolle overkapping en effectieve zonwering? En dat tegen lage prijzen en met de hoogste kwaliteit? Neem telefonisch contact op met onze GartenLüx medewerkers, maak een afspraak voor een online consult of bezoek onze showroom. Na het maken van een persoonlijke afspraak verwelkomen wij je in ons pand in Venlo en tonen wij de oplossingen op maat voor jouw buitenruimte. Of kom spontaan langs!

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034