Overkappingen met glasdak

Onze aluminium overkappingen met glazen dak zijn niet alleen uiterst functioneel, maar ook esthetisch. De combinatie van aluminium en glas zorgt voor een moderne en elegante look die past bij elke woonstijl.

Ons ervaren team biedt je niet alleen professioneel advies, maar ook een eersteklas installatie van je nieuwe overkapping. We bieden ook transparante prijzen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een overkapping van ons krijgt tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Onze overkappingen met glasdak

GartenLüx-excellent-categorie-photo
GartenLüx® Excellent

GartenLüx® Excellent – de overkapping met echt glas. Stel je de hoogste eisen aan materiaal, design en afwerking? Dan is de overkapping GartenLüx® Excellent van roestvast aluminium en veiligheidsglas precies wat je zoekt.

GartenLüx-excellent-xl-categorie-photo
GartenLüx® excellent xl

Ben je op zoek naar een duurzame overkapping met veel breedte en zo min mogelijk steunpalen? Ontdek dan het model GartenLüx® Excellent XL van aluminium en veiligheidsglas.

GartenLüx-grandeur-categorie-photo
GartenLüx® Grandeur

De GartenLüx® Grandeur overspant tot 48 vierkante meter terrasoppervlak. Dit model is ideaal voor grote gezinnen, clubs en winkels.

GartenLüx-piatto-categorie-photo
GartenLüx® Piatto

De GartenLüx® Piatto is een stijlvolle overkapping met een optisch plat dak.

GartenLüx® Suprimo Glas

De SUPRIMO biedt een diepte tot 6 meter. Deze aluminium overkapping is afkomstig van het gerenommeerde Duitse merk GartenLüx®.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034