Overkappingen met lamellendak

Onze overkappingen met lamellendak zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Onze overkappingen met lamellendak zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen ook vrijstaand worden gebouwd. Bij GartenLüx bieden we niet alleen een grote keuze aan overkappingen met lamellendak, maar ook een elektrische oplossing. Hiermee kun je de lamellen gemakkelijk openen en sluiten met één druk op de knop. Onze lamellendaken bieden echter niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen de regen. Dankzij het speciale railsysteem loopt het water gecontroleerd weg en verzamelt het zich niet op je overkappingen. Onze overkappingen met lamellendak zijn daarom de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele overkapping.

Onze overkappingen met lamellendak

GartenLüx-Cube-categorie-photo
GartenLüx® Cube

Met één druk op de knop kun je spelen met het licht, de schaduw en de luchtstroom onder je lamellendak.

GartenLüx-Cube-Deluxe-categorie-photo
GartenLüx® cube deluxe

In een handomdraai een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop open je de lamellen van de Pinela Deluxe en creëer je een veranderlijk effect in je tuin.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034