Accessoires voor uw overkapping

Betrouwbare bescherming tegen weer en wind, geoptimaliseerde privacybescherming en verwarmers voor behaaglijke warmte op koude dagen – met onze accessoires kun je de finishing touch aan je overkapping geven. Maak kennis met de selectie! Met een GartenLüx® overkapping wordt jouw buitenruimte een oase waar je het buitenseizoen beschut tegen weer en wind kunt doorbrengen. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelen voor je tuinmeubilair: Ze zijn goed afgeschermd van de regen en hoeven niet meer afgedekt of naar binnen gedragen te worden. Met onze slimme uitbreidingen kun je het terras aanpassen en er het hele jaar door van profiteren: ze vergroten je leefruimte, creëren meer privacy, bieden schaduw op warme dagen, houden wind en regen buiten en verhogen het comfort.

accessoires van GartenLüx®

LED-verlichting

Een aluminium terrasoverkapping is een geweldige manier om je terras uit te breiden en er het hele jaar door van te genieten. Met de juiste verlichting kun je een aangename en uitnodigende sfeer creëren waar jij en je gasten blij van worden.

aluminium afrastering

Als je het terras hebt uitgerust met een aluminium overkapping, wil je misschien ook je privacy beschermen en je buitenruimte afschermen van nieuwsgierige blikken.

GartenLüx-windscherm
Windscherm

Perfect voor terrassen. Ideaal voor het creëren van een scheidingswand. Dankzij ons innovatieve windscherm maken we buitenleven nog aantrekkelijker. Te bestellen in 3 kleuren.

GartenLüx-zonnescherm
zonnescherm

GartenLüx® zonweringen zijn superlicht en een echte upgrade voor je overkapping, tuinkamer of serre.

GartenLüx-accessoires-schuifdeur-1
GartenLüx® Schuifdeuren

De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van 10 mm dik gehard glas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en krachten. Maak van je buitenruimte een plek om te ontspannen en te vertoeven.

GartenLüx-zijspie
GartenLüx® Zijspie

Heb je een overkapping, maar mis je een zekere mate van bescherming tegen ongewenste inkijk of storende elementen zoals wind of regen?

GartenLüx-accessoires-zijwand-1
GartenLüx® Zijwand

Zijwanden bieden niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar kunnen ook optimaal worden aangevuld met een zijspie.

GartenLüx® luifels

De zon schijnt, het is heet – en jij brengt de namiddag door met relaxen op je schaduwrijke terras. Met onze cassette-zonneschermen kies je voor effectieve zonwering.

GartenLüx-openslaande-deuren
GartenLüx® Openslaande deuren

Maak kennis met ons innovatieve schuif- en kantelsysteem. Het GartenLüx schuif- en kantelsysteem is te herkennen aan zijn revolutionaire ontwerp.

GartenLüx-screens
GartenLüx® Screens

Een verticale zonwering zoals een scherm is de perfecte aanvulling op je aluminium overkapping. Met een screen bescherm je jezelf niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de wind.

GartenLüx® Terrasverwarmer

Wil je je terras ook in de koudere maanden gebruiken en gezellige avonden buiten doorbrengen? Dan is een infrarood terrasverwarmer de ideale oplossing!

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034