GartenLüx® magnifique overkapping

Eigenschappen & voordelen

  • Polycarbonaat dak 16mm

  • Breedte van 4,06m tot 12,06m

  • Vele extra opties mogelijk

  • 5 jaar garantie

  • Exclusieve dealer van GartenLüx®

  • Gespecialiseerd technisch advies

GartenLüx® Magnifique – een hele kamer in de tuin

Veel overkappingen zijn te klein voor uitgebreide loungemeubels of grote gezinnen. Wij stellen het model GartenLüx® Magnifique aan je voor, dat met een diepte van 4 meter en een breedte tot wel 12 meter een echt woonkamergevoel creëert. Met de overkapping GartenLüx® Magnifique is er geen gedrang bij het opstaan van individuele gezinsleden of gasten. De hoogwaardige overkapping van gepoedercoat lichtmetaal met een afdekking van polycarbonaat is 4 meter diep en biedt veel ruimte voor tuinmeubilair. Met glazen schuifdeuren en zijpanelen kun je het GartenLüx® Magnifique model omtoveren tot een echte koude serre.

Weerbestendig en breukvast

Elke GartenLüx® overkapping is gemaakt van robuuste en duurzame materialen en is zorgvuldig geproduceerd. Daar staan we voor in met vijf jaar garantie.

Stootvast en breukvast dak

De GartenLüx® Magnifique overkapping is voorzien van 16 millimeter dikke dubbelwandige polycarbonaat platen en is een lichtgewichte, corrosiebestendige constructie. je GartenLüx® Magnifique overkapping bevat palen en balken van aluminium. Het lichte metaal is even sterk en sterk als staal en is van nature roestbestendig. De standaarduitvoering is verkrijgbaar in drie klassieke tinten wit, zwart en elegant grijs. We maken je overkapping graag in elke RAL-kleur die bij je woning past. Ook bij de kleur letten we op de beste kwaliteit. De poedercoating is in elke variant 90 µm dik.

Deze afmetingen mag je verwachten

De afmetingen van de GartenLüx® Magnifique overkapping:

  • Palen: 150 x 120 millimeter
  • Balken: 110 x 60 millimeter
  • Gootafdekking: 170 millimeter hoog
  • Minimale breedte: 2 meter
  • Maximale breedte: 12 meter

Bezoek onze showroom in Venlo bij de Duitse grens en ervaar zelf de kwaliteit van de GartenLüx® Magnifique overkapping en andere modellen. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag. Je ontvangt jouw overkapping met alle onderdelen die nodig zijn voor de montage en een handleiding. Wil je het niet zelf doen, boek dan de montageservice bij je bestelling.

Extra opties

Bestel de extra opties voor je overkapping, zoals screens (verticale zonwering), of misschien zijwanden of glazen schuifdeuren als je geen last wil hebben van de wind! Met optionele LED-verlichting of een terrasverwarmer kun je ook in het voor- en najaar genieten van de avonden in je tuin. Veel opties kunnen ook later worden geïnstalleerd. Alleen de verlichting kun je beter gelijk inbouwen.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere overkappingen

GartenLüx-prestige-xl-categorie-photo
GartenLüx® Prestige XL

Ben je op zoek naar een brede overkapping zonder veel staanders? Kies dan voor het model GartenLüx® Prestige XL met een robuuste polycarbonaat overkapping.

Gartenlux-prestige-1
GartenLüx® Prestige

Met de GartenLüx® Prestige overkapping kies je voor een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

GartenLüx-suprimo-categorie-photo
GartenLüx® Suprimo

De Suprimo is de koningin van de aluminium luifels. Dankzij zijn enorme draagvermogen kunnen oppervlakken tot zeven meter breed en zes meter diep, d.w.z. tot 42 m², worden overdekt met een structuur die op slechts twee palen staat.