GartenLüx® Prestige XL overkapping

Eigenschappen & voordelen

  • Polycarbonaat dak 16mm

  • Breedte: tot 7,06m

  • Alleen op 2 palen!

  • 5 jaar garantie

  • Exclusieve dealer van GartenLüx®

  • Gespecialiseerd technisch advies

GartenLüx® Prestige XL – 7 meter breed op slechts twee palen

Ben je op zoek naar een brede overkapping zonder veel palen? Kies dan voor het model GartenLüx® Prestige XL met een robuuste polycarbonaat overkapping. Zo heb je vrij zicht op jouw groene oase! Bij veel fabrikanten geldt: hoe breder de terrasoverkapping, hoe meer steunpalen er nodig zijn. Dit is niet het geval bij het merk GartenLüx®, waarvan wij de producten exclusief aanbieden: De Prestige XL overkapping overspant terrassen van 7 meter breed en dat met slechts twee hoekpalen. Je kunt altijd genieten van een vrij uitzicht en je tuinmeubelen zonder beperkingen plaatsen. Met zijwanden en schuifdeuren verandert de GartenLüx® Prestige XL overkapping in een volledig gesloten koude serre – perfect voor ontspannen koffiepauzes bij slecht weer of als winterverblijf voor gevoelige planten.

Zorgvuldige materiaalkeuze en afwerking

De GartenLüx® Prestige XL overkapping is gemaakt van robuuste en weerbestendige onderdelen. Zo kun je jarenlang genieten van de overkapping. Wij zijn hiervan overtuigd en geven vijf jaar garantie op GartenLüx® producten.

Polycarbonaat – hittebestendig en slagvast

Het model GartenLüx® Prestige XL is uitgerust met een 16 millimeter dikke bekleding in polycarbonaat. De dubbelwandige platen scoren hoog op het gebied van lichttransmissie, zijn bestand tegen zowel zomerse hitte als winterse stormen en zijn schokbestendig.

GartenLüx® Prestige XL van aluminium

De staanders en dwarsbalken van de overkapping zijn gemaakt van aluminium. Dit biedt dezelfde hoge sterkte als staal bij een lager gewicht en roest niet. We beschermen het metaal ook met een 90 µm dikke poedercoating. In het standaardassortiment kun je kiezen uit vier tijdloze kleuren. Op aanvraag is het frame van de GartenLüx® Prestige XL terrasoverkapping verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

De afmetingen van het model

De afmetingen van de GartenLüx® Prestige XL:

  • Palen: 110 x 110 millimeter
  • Staaf: 110 x 60 millimeter
  • Gootkap: 140 millimeter hoog
  • Breedte: 7,06 meter (kan niet worden gewijzigd)

Onze gespecialiseerde adviseurs horen graag van je. Bezoek onze grote showroom in Venlo of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Het model GartenLüx® Prestige XL wordt geleverd met een handleiding voor zelfmontage. Je kunt de montageservice ook tegelijk met uw aankoop boeken.

Extra opties

Bestel deze extra opties voor je overkapping, zoals screens (verticale zonwering), of misschien zijwanden, of glazen schuifdeuren als u geen last wilt hebben van de wind! Met optionele LED-verlichting of een terrasverwarmer kun je ook in het voor- en najaar genieten van de avonden in je tuin. Veel opties kunnen ook later worden geïnstalleerd. Alleen de verlichting kun je beter gelijk inbouwen.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere overkappingen

Gartenlux-prestige-1
GartenLüx® Prestige

Met de GartenLüx® Prestige overkapping kies je voor een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

GartenLüx-Magnifique-categorie-photo
GartenLüx® Magnifique

Veel overkappingen zijn te klein voor uitgebreide loungemeubels of grote gezinnen. Met de GartenLüx® Magnifique overkapping is er meer dan genoeg ruimte.

GartenLüx-suprimo-categorie-photo
GartenLüx® Suprimo

De Suprimo is de koningin van de aluminium luifels. Dankzij zijn enorme draagvermogen kunnen oppervlakken tot zeven meter breed en zes meter diep, d.w.z. tot 42 m², worden overdekt met een structuur die op slechts twee palen staat.

GartenLüx-Fantastico-categorie-photo
GartenLüx® Fantastico

Wat het ontwerp van je woning ook is, Gartenlux biedt de juiste oplossing voor elke woonsituatie.