GartenLüx® schuifdeuren

Eigenschappen & voordelen

  • Exclusieve gespecialiseerde dealer van GartenLüx®

  • Voor de beste kwaliteit en de beste prijs

  • Alle afmetingen mogelijk

  • Duurzaam en milieubewust

  • 5 jaar garantie

Met een overkapping kun je een buitenruimte veranderen in een plek om te ontspannen van de lente tot de herfst een glazen schuifdeur verlengt de patio en creëert directe toegang tot buiten, die je kunt openen om een ruime sfeer te creëren of sluiten voor bescherming. Installatie van een schuifdeur is mogelijk op een later tijdstip.

Er kunnen zijwanden en een glazen schuifdeur aan je overkapping worden toegevoegd voor een nog betere bescherming tegen weer en wind. De hoogwaardige glazen schuifdeuren bieden een aantal voordelen:

  • De glazen schuifdeur houdt koude wind en regen buiten, zodat je het je ook bij onaangenaam weer comfortabel kunt maken op het terras.
  • De verbeterde bescherming tegen het weer betekent dat je het terras intensiever kunt gebruiken.
  • Als de deur gesloten is, kan het terras gebruikt worden als leefruimte.
  • Je tuinmeubilair is beschermd.
  • Als de zon schijnt, open je gewoon de glazen schuifdeur en ontspan je op het terras met een onbewolkt buitengevoel.
  • De glazen schuifdeuren van de overkapping kunnen ver open, zodat je tuinmeubelen er comfortabel door passen.

Hoe zijn de glazen schuifdeuren gemaakt?

De schuifwand bestaat uit glazen elementen van hoge kwaliteit en een aluminium railsysteem dat langs de onder- of bovenkant loopt. Dit systeem omvat drie tot vijf geleiderails en maakt het mogelijk om de elementen aan beide zijden te verschuiven. In hoogte verstelbare trolleys zorgen voor een perfecte uitlijning.

Het 10 millimeter dikke, geharde veiligheidsglas is bestand tegen alle weersomstandigheden. De randen zijn elegant gepolijst. De andere onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig 6063 T6 aluminium met een poedercoating. Aluminium is een ideaal materiaal: het is stabiel, duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Hoe wordt het bevestigd?

De boven- en onderrails en de U-profielen voor de zijafsluiting worden bevestigd afhankelijk van het materiaal van de onderconstructie. De bevestigingselementen zijn niet inbegrepen in de levering: kies ze passend bij de houten, stalen of betonnen onderconstructie.

Accessoires voor glazen schuifdeuren

Handgrepen en zogenaamde grendels zijn optionele extra’s. Hiermee kun je de afzonderlijke panelen in een handomdraai openen en sluiten. De vergrendelingen kunnen variabel worden bevestigd om de overlap van de panelen te bepalen. Er is ook een verwarmingselement van 2.000 of 2.500 watt verkrijgbaar, zodat je het seizoen op je terras kunt verlengen tot in de koelere dagen.

Verheug je op een goed beschermde oase van rust en ontspanning. GartenLüx helpt graag bij de professionele selectie en aanpassing – maak een afspraak met onze deskundige medewerkers.

De verschillende varianten

De modellen kunnen worden gecombineerd met de aangeboden overkappingen en vormen samen een harmonieus ontwerp. Glazen schuifdeuren zijn verkrijgbaar in drie maten en in de kleuren RAL9016, RAL9001, RAL9005 of RAL7024. Er kunnen maximaal tien glaselementen worden gebruikt met vijf geleiderails. De hoogte varieert in stappen van 10 centimeter tussen 200 centimeter en 250 centimeter.

De verschillende glaskleuren

We kennen allemaal helder glas, maar wist je dat er meer mogelijk is? We kunnen je vier verschillende opties bieden. Naast helder glas en het bekende opaalglas is ook bruin en zelfs zwart getint glas mogelijk. Zo kun je meer sfeer en privacy creëren.

Bekijk andere terrasoverkapping accessoires.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere accessoires

GartenLüx-zijspie
GartenLüx® Zijspie

Heb je een overkapping, maar mis je een zekere mate van bescherming tegen ongewenste inkijk of storende elementen zoals wind of regen?

LED-verlichting

Een aluminium terrasoverkapping is een geweldige manier om je terras uit te breiden en er het hele jaar door van te genieten. Met de juiste verlichting kun je een aangename en uitnodigende sfeer creëren waar jij en je gasten blij van worden.

GartenLüx-accessoires-zijwand-1
GartenLüx® Zijwand

Zijwanden bieden niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar kunnen ook optimaal worden aangevuld met een zijspie.