GartenLüx® zijspie

Eigenschappen & voordelen

  • Minder problemen met tocht

  • Exclusieve dealer van GartenLüx®

  • Uit het zicht zitten

  • Schuifdeuren of wanden kunnen worden gebruikt

  • 5 jaar garantie

Spie aan de zijkant voor overkappingen met een helling

Heb je een terrasoverkapping, maar mis je wat bescherming tegen ongewenst uitzicht of storende elementen zoals wind of regen? Dan is een zijspie de perfecte oplossing! Een zijspie wordt aan de zijkant van je overkapping bevestigd en een biedt bescherming. De zijspie kan gemaakt worden van verschillende materialen zoals glas of polycarbonaat en kan vast of verplaatsbaar zijn, afhankelijk van uw wensen.

Onze zijwiggen zijn perfect afgestemd op je overkapping en bieden je extra comfort en bescherming. Of je nu kiest voor een ziespie van glas of polycarbonaat, wij hebben het juiste element voor je. We bieden ook verschillende varianten om de overkapping optimaal aan jouw wensen aan te passen. Met een zijspie kun je bij elk weertype van je terras genieten en een beschutte ruimte creëren om te ontspannen.

Ontdek nu de zijspie voor jouw overkapping en maak van je terras het perfecte toevluchtsoord.

Waarop letten bij het kiezen van een zijspie?

Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium, dat er zelfs na vele jaren nog als nieuw uitziet. Als materiaal voor de zijspie wordt meestal een stevige en duurzame polycarbonaatplaat gebruikt. Polycarbonaat is een uiterst stabiel materiaal en goedkoper dan glas. Je kunt de kleur van de plaat kiezen die past bij de dakpanelen van de overkapping – helder of opaal. Opalen zijspieën zijn ideaal voor optimale privacybescherming. Bestel de zijspie samen met de GartenLüx® overkapping of achteraf.

Verdere accessoires

Met een overkappig, een zijspie en een zijwand of glazen schuifdeur ben je op het terras perfect beschermd tegen regen en wind. Het schaduwgevende zonnescherm is de ideale aanvulling voor warme zomerdagen: het voorkomt dat het terras opwarmt. Met een LED-verlichtingsset creëer je een ontspannen sfeer in de avonduren, de verlichting kan gedimd worden – waardoor het nog sfeervoller wordt. Patioverwarmers, die je achteraf kunt installeren, zorgen voor behaaglijke warmte op koude zomeravonden en in de winter.

Sluit de bovenste hoek van je terrasoverkapping netjes af met een zijpie aan de zijkant en kijk uit naar een betere bescherming. Als u vragen hebt, maak dan gebruik van ons gratis advies of bezoek de showroom in Venlo – het ervaren team van GartenLüx helpt graag bij de planning en realisatie!

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere accessoires

GartenLüx-accessoires-schuifdeur-1
GartenLüx® Schuifdeuren

De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van 10 mm dik gehard glas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en krachten. Maak van je buitenruimte een plek om te ontspannen en te vertoeven.

GartenLüx-accessoires-zijwand-1
GartenLüx® Zijwand

Zijwanden bieden niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar kunnen ook optimaal worden aangevuld met een zijspie.

GartenLüx-zijspie
GartenLüx® Zijspie

Heb je een overkapping, maar mis je een zekere mate van bescherming tegen ongewenste inkijk of storende elementen zoals wind of regen?

aluminium afrastering

Als je het terras hebt uitgerust met een aluminium overkapping, wil je misschien ook je privacy beschermen en je buitenruimte afschermen van nieuwsgierige blikken.