GartenLüx® zijwand

Eigenschappen & voordelen

  • Exclusieve dealer van GartenLüx®

  • Schermt het uitzicht op het terras af

  • Geen wind en dus geen tocht

  • Zelf te monteren

  • 5 jaar garantie

Zijwand: gezellig en beschermd buiten zitten

Maak van je terras een oase van welzijn en ontspanning. Een GartenLüx® terrasoverkapping beschermt en maakt het gezellig, zelfs op koudere dagen. Voor extra comfort kun je de structuur uitbreiden met zijwanden om tocht en regen op het terras te voorkomen. De zijwanden schermen het terras aan één of beide zijden af en houden zo nieuwsgierige blikken en slecht weer buiten. Een zijwand is ook ideaal voor een gezellige loungehoek – de tuinmeubelen zijn perfect beschermd. Zo creëer je een toevluchtsoord waar je ook op minder warme dagen buiten kunt ontspannen.

De keuze: helder of opaalkleurig?

De zijwanden zijn gemaakt van stevige polycarbonaat panelen met een dikte van 16 millimeter, die gemonteerd zijn in een stevig aluminium profiel. Polycarbonaat is een extreem sterk materiaal dat goedkoper is dan glas. De platen zijn verkrijgbaar in heldere of opalen kleuren. Heldere zijpanelen bieden een duidelijk zicht op de tuin, terwijl opaalkleurige (melkwitte) modellen je privacy op het terras beschermen. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in grafietgrijs en crèmewit, passend bij de GartenLüx® terrasoverkappingen.

Waarmee kan ik een zijwand combineren?

Je kunt de zijwanden gebruiken om één of beide zijden van de overkapping te bedekken. Je kunt ze combineren met andere overkapping-accessoires, zoals een glazen schuifdeur, om de voorkant eventueel af te sluiten. Bij schuine terrasoverkappingen dient een zijspie als horizontale bovenlijst waaraan je de zijwand bevestigt.

Installatietips

Voor overkappingen met een plat dak heb je geen zijspie nodig. Een zijwand voor een terrasoverkapping met een schuin dak bevestig je met een zijspie in driehoekige vorm. Zo verkrijg je volledige afsluiting en optimale bescherming; de zijspie vervolledigt de wind- en regenbescherming. Heb je hulp nodig? Kies dan voor een GartenLüx® overkapping met montage.

Welke accessoires zijn er nog meer?

Een overkapping met zijwand verandert een onbeschermd terras in een gezellige oase. Voor nog meer gezelligheid op frisse zomeravonden en koude herfstdagen kun je een terrasverwarmer aan je uitrusting toevoegen. Met een LED-verlichtingsset creëer je een aangename sfeer in de avonduren. Luifels bieden schaduw en voorkomen dat het terras ’s zomers te warm wordt.

Neem contact met ons op als u vragen hebt: Als dealer van GartenLüx® bieden wij u een uitgebreide service. Bezoek onze XXL showroom in Venlo om de verschillende modellen live geïnstalleerd te zien.

Verheug u op het extra comfort en de privacy die u kunt bereiken met het plaatsen van zijwanden. Profiteer van ons gratis advies en maak een afspraak in de GartenLüx showrooms!

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere accessoires

GartenLüx-accessoires-schuifdeur-1
GartenLüx® Schuifdeuren

De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van 10 mm dik gehard glas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en krachten. Maak van je buitenruimte een plek om te ontspannen en te vertoeven.

GartenLüx-zijspie
GartenLüx® Zijspie

Heb je een overkapping, maar mis je een zekere mate van bescherming tegen ongewenste inkijk of storende elementen zoals wind of regen?

aluminium afrastering

Als je het terras hebt uitgerust met een aluminium overkapping, wil je misschien ook je privacy beschermen en je buitenruimte afschermen van nieuwsgierige blikken.

GartenLüx-openslaande-deuren
GartenLüx® Openslaande deuren

Maak kennis met ons innovatieve schuif- en kantelsysteem. Het GartenLüx schuif- en kantelsysteem is te herkennen aan zijn revolutionaire ontwerp.