GartenLüx® led verlichting

Eigenschappen & voordelen

  • Exclusieve dealer van GartenLüx®

  • Eenvoudig zelf installeren

  • Geniet het hele jaar door van uw tuin

  • 2 jaar garantie dealer van GartenLüx®

LED-verlichting voor sfeer

Een aluminium overkapping is een geweldige manier om je terras uit te breiden en er het hele jaar door van te genieten. Met de juiste LED-verlichting kun je een aangename en uitnodigende sfeer creëren waar jij en je gasten blij van worden.

LED-verlichting is een geweldige optie voor overkappingen. Het is energiezuinig, gaat lang mee en biedt een hoge helderheid. Met dimbare LED-verlichting kun je de helderheid en kleurtemperatuur van de verlichting naar wens aanpassen. Of je nu een warm en gezellig licht nodig hebt voor avonden met vrienden of een helder en duidelijk licht voor werk of activiteiten op het terras, LED-verlichting kan het allemaal leveren. Met een smart home controller kun je de LED-verlichting zelfs bedienen vanaf je smartphone of tablet. Je kunt de verlichting dimmen of in- en uitschakelen met één druk op de knop om de perfecte sfeer te creëren, precies zoals jij dat wilt. De installatie van LED-verlichting in een aluminium overkapping is eenvoudig en kan worden uitgevoerd door een professionele elektricien. De verlichting kan in de overkapping worden geïntegreerd of onder de overkapping worden gemonteerd voor een gelijkmatige verlichting van het terras.

Al met al is LED-verlichting een uitstekende aanvulling op elke aluminium overkapping en biedt het veel voordelen op het gebied van comfort, energiezuinigheid en sfeer.

Voordelen van geïntegreerde verlichting

Verheug je op lange avonden op je terras waar je het licht kunt dimmen afhankelijk van de situatie. De lampen verlichten de ruimte perfect. Zo kun je tot laat in de avond met vrienden in sfeervol licht buiten zitten of een boek lezen. LED lampen met een dimmer voor het terras bieden een aantal praktische voordelen:

  • Ze passen de lichtintensiteit aan elke situatie aan.
  • De LED inbouwspots garanderen jarenlang plezier van buitenverlichting: ze gaan aanzienlijk langer mee dan andere lichtbronnen.
  • Het aantrekkelijke design verfraait ook de overkapping.
  • Dankzij het lage stroomverbruik is de bediening kosteneffectief.

Overkapping met LED – de selectie

De LED verlichtingssets van GartenLüx bevatten 6 tot 12 LED lampen. Neem contact met ons op als je een grotere set nodig hebt. Onze medewerkers geven je graag advies. De beste manier om verschillende oplossingen te vergelijken is een bezoek aan onze tentoonstelling. Kijk hoe flexibel je de LED’s kunt verdelen en zo bepaalde delen van het terras kunt benadrukken.
De afstandsbediening met dimmer wordt standaard meegeleverd.

Hoe worden de LED’s geïnstalleerd in de overkapping?

De hoogwaardige LED-lampen worden in het frame van de overkapping geïnstalleerd. Hiervoor boor je gaten in de tussenliggers.
Indien gewenst kunnen we de professionele installatie voor je verzorgen – laat ze tegelijk met de overkapping, zijwanden of een glazen schuifdeur installeren.

Verdere accessoires voor de overkapping

Voeg zijwanden toe aan de overdekking voor extra bescherming tegen zijwind en slagregen. Voeg een glazen schuifdeur toe aan de voorkant en verander je terras in een koude serre. Voor schuine daken sluit een zijspie de opening tussen het dak en de zijmuur of het hek. Voor behaaglijke warmte op koude dagen is het de moeite waard om te investeren in een terrasverwarmer. Maak gebruik van ons gratis advies: als GartenLüx® dealer staat het GartenLüx team zeven dagen per week voor u klaar.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere accessoires

GartenLüx-accessoires-zijwand-1
GartenLüx® Zijwand

Zijwanden bieden niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar kunnen ook optimaal worden aangevuld met een zijspie.

GartenLüx-screens
GartenLüx® Screens

Een verticale zonwering zoals een scherm is de perfecte aanvulling op je aluminium overkapping. Met een screen bescherm je jezelf niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de wind.

GartenLüx-zijspie
GartenLüx® Zijspie

Heb je een overkapping, maar mis je een zekere mate van bescherming tegen ongewenste inkijk of storende elementen zoals wind of regen?

GartenLüx-openslaande-deuren
GartenLüx® Openslaande deuren

Maak kennis met ons innovatieve schuif- en kantelsysteem. Het GartenLüx schuif- en kantelsysteem is te herkennen aan zijn revolutionaire ontwerp.

GartenLüx-accessoires-schuifdeur-1
GartenLüx® Schuifdeuren

De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van 10 mm dik gehard glas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en krachten. Maak van je buitenruimte een plek om te ontspannen en te vertoeven.

GartenLüx® luifels

De zon schijnt, het is heet – en jij brengt de namiddag door met relaxen op je schaduwrijke terras. Met onze cassette-zonneschermen kies je voor effectieve zonwering.