GartenLüx® terrasverwarmer

Eigenschappen & voordelen

  • Aanbevolen door GartenLüx

  • Verwarm je balkon, overkapping of terras

  • Geniet het hele jaar door van je tuin

  • 2 jaar garantie

Terrasverwarming voor gezellige uurtjes buiten

Wil je het terras ook in de koudere maanden gebruiken en gezellige avonden buiten doorbrengen? Een infrarood terrasverwarmer is de ideale oplossing! Onze terrasverwarmers geven je een aangename warmte die gericht is op mensen en voorwerpen, zonder de omringende lucht te verwarmen. Je kunt dus lange tijd comfortabel buiten zitten, zelfs in de lente en de herfst.

Ons deluxe model is bijzonder handig: uitgerust met LED-verlichting en een Bluetooth-functie biedt het niet alleen gezellige warmte, maar ook sfeervolle verlichting en de mogelijkheid om naar je favoriete muziek te luisteren. De warmteafgifte en temperatuur kunnen gemakkelijk worden geregeld met de afstandsbediening.

Ook de installatie is kinderspel: gewoon aan de muur bevestigen en genieten van de warmte. Dankzij de hoogwaardige materialen en het robuuste ontwerp zijn onze terrasverwarmers ook bijzonder duurzaam en weerbestendig (onder het dak gemonteerd).

Mis de kans niet om je terras buiten de zomer te gebruiken en geniet van gezellige avonden in de buitenlucht – met een infrarood terrasverwarmer van ons!

Hoe werkt de terrasverwarmer?

Met een terrasverwarmer kun je de buitenruimte zelfs op koude dagen gebruiken. Terrasverwarmers zijn ideaal voor het verwarmen van terrassen:

  • In combinatie met een overkapping en eventueel zijwanden kun je het hele jaar door buiten ontspannen in de warmte.
  • De kosteneffectieve infraroodverwarmers geven sneller directe warmte af dan andere verwarmingssystemen.
  • De apparaten zijn ruimtebesparend en hebben een discreet design.
  • Infraroodverwarmers scoren met hun lange levensduur en hoge efficiëntie.

De selectie

We hebben twee verschillende versies in ons assortiment. De versie met 2.400 watt en de krachtigere versie met 3.000 watt verwarmen balkons en patio’s betrouwbaar en snel. Omdat je het terras alleen hoeft te verwarmen wanneer het in gebruik is, is de werking zeer effectief. Je kunt de gebruikstijd instellen met de timer. Dankzij de dimfunctie kun je op elk moment je comforttemperatuur instellen. De apparaten worden aan de muur bevestigd en stralen warmte uit onder een hoek van 45 graden.

Accessoires voor terrasverwarmers en de patio

Beide versies worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de temperatuur kunt instellen vanuit je luie stoel, ligstoel of tuinstoel. Maak de uitrusting voor sfeervolle avonduren compleet met een LED-verlichtingsset voor het terras. Een GartenLüx® overkapping, zijwanden en een glazen schuifdeur zorgen voor een optimale bescherming van je terras tegen weersinvloeden. Zo vermijd je wind en tocht. Verheug je op warme uren buiten, zelfs op koude avonden. Bel ons en maak een afspraak – GartenLüx is uw GartenLüx® dealer met jarenlange ervaring!

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Bezoek onze showroom

  • Maandag t/m zondag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

  • Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
  • 077 302 0034

Andere accessoires

GartenLüx-screens
GartenLüx® Screens

Een verticale zonwering zoals een scherm is de perfecte aanvulling op je aluminium overkapping. Met een screen bescherm je jezelf niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de wind.

LED-verlichting

Een aluminium terrasoverkapping is een geweldige manier om je terras uit te breiden en er het hele jaar door van te genieten. Met de juiste verlichting kun je een aangename en uitnodigende sfeer creëren waar jij en je gasten blij van worden.

GartenLüx® luifels

De zon schijnt, het is heet – en jij brengt de namiddag door met relaxen op je schaduwrijke terras. Met onze cassette-zonneschermen kies je voor effectieve zonwering.